Ma-Zon 08.00-21.00 uur
0639191771

Oefentherapie Mensendieck

Daniƫlle Westra-Esser

Leer zelfstandig, zelfredzaam en niet afhankelijk van een therapeut te zijn.

Wat mij aanspreekt in de oefentherapie, is het gedragsveranderingsproces, waarbij je mensen zelfstandig , zelfredzaam en niet afhankelijk van een therapeut leert zijn.

Ik heb ruim 22 jaar ervaring in het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat volgens de methode Mensendieck. Tevens ben ik bedrijfsoefentherapeut en slaapoefentherapeut.

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van nek/schouderklachten, hoofdpijn, cervicale dystonie, scoliose, rugklachten en hernia. Bekken- en bekkenbodemklachten, spanningsklachten, fibromyalgie en hyperventilatie.

Ook geef ik al 22 jaar zwangerschapsbegeleiding en train bevallen vrouwen. Ik zal daarom ook in Zandvoort de zwangerschapscursussen volgens de Methode Mensendieck opzetten. Nieuw is de ONLINE training tijdens de zwangerschap, waarbij je alle spieren van je lichaam traint en je je bevalling mee kan ondersteunen.

De lessen Fit Body zijn elke maandag om 10 uur en ONLINE te volgen. We hebben nu ook cardio apparatuur om je sterker en fitter te maken.

Ik ben aangesloten bij alle zorgverzekeraars en de therapie wordt vergoed uit de aanvullende verzekering.

Regelmatig zal ik blogs gaan publiceren. Over pijnklachten, oefeningen , tips en adviezen. En als je over een specifiek onderwerp wilt lezen en leren sta ik ook open voor suggesties.
Hopelijk tot ziens in de praktijk!
www.oefentherapiezandvoort.nl